Vergelijk 6 organisaties

Steunwijzer brengt het aanbod van ondersteuning en zorg in de gemeente waar je woont overzichtelijk in beeld. Met Steunwijzer ga je op zoek naar passende ondersteuning voor jezelf, iemand in je omgeving of een cliënt. Het aanbod kan ook nog eens met elkaar vergeleken worden. Nog niet alle diensten, producten en organisaties staan op de website. Deze worden stapsgewijs ingevoerd.

 • Stichting loek@you						in Veldhoven

  Stichting loek@you in Veldhoven

  Vrij toegankelijk

  Stichting LOEK@YOU ontwikkelt en begeleidt diverse projecten gericht op participatie voor kinderen, jongeren en volwassenen én biedt zorg gericht op uitval in het onderwijs en thuiszitters.

  Vestigingen:
  1
 • Leev Basic BV						in Eindhoven

  Leev Basic BV in Eindhoven

  Met indicatie 

  Back to Basic biedt leer- & ervaringstrajecten; een combinatie van bijeenkomsten buitenshuis en intensieve thuisbegeleiding werken aan thuis en school. Negatieve gedragspatronen worden doorbroken, er komt gezond gedrag voor in de plaats.

  Productcodes:
  50J07
  Vestigingen:
  1
 • BeweegMij						in Riethoven

  BeweegMij in Riethoven

  Met indicatie 

  BeweegMij biedt psychomotorische therapie (PMT), bewegingsagogie en beweeggroepen aan. Het wil mensen handvatten aanreiken om in hun kracht te staan en de balans in het leven te (her)vinden.

  Productcodes:
  45J01
  Vestigingen:
  1
 • Fresh Melody						in Valkenswaard

  Fresh Melody in Valkenswaard

  Met indicatie 

  Met Fresh Melody bied ik muziektherapie aan huis, op scholen en op onderwijsinstanties. Daarnaast bied ik begeleiding. Ik heb me gespecialiseerd in mensen met autisme, en werk samen met stichting Papageno.

  Productcodes:
  45J01 en 50J11
  Vestigingen:
  1
 • Osperon						in Den Bosch

  Osperon in Den Bosch

  Met indicatie 

  Osperon is een instelling gespecialiseerd in traumabehandeling en interculturele hulpverlening. Wij bieden hulp aan mensen met psychische problemen en met name met een niet westerse achtergrond.

  Productcodes:
  10106
  Vestigingen:
  1
 • Kindertherapie Brabant						in Waalwijk

  Kindertherapie Brabant in Waalwijk

  Kindertherapie Brabant biedt psychomotorisch kindertherapie, ouder-kind/gezinstherapie, opvoedondersteuning, ReAttach voor kind en jeugd. Psychomotorische kindertherapie is gericht op ontwikkeling, verwerking, oplossing en ik-versterking.

  Vestigingen:
  1