TMP talent
Locatie:

TMP talent

TMP talent is er voor jeugd, jongvolwassenen en volwassenen die kampen met maatschappelijke ontwikkelingsachterstanden en/of GGZ-gerelateerde problematieken. De inzet van TMP talent wordt mogelijk op basis van een Jeugd-, Wmo- of Wlz-indicatie.

Wij geloven dat ieder mens talenten heeft. Talent dat je moet koesteren. Daarom willen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze vaak veel meer kunnen dan ze zelf denken. Wij denken graag in mogelijkheden, in plaats van beperkingen!

Dit heeft gezorgd voor een enorm positieve en betrokken methodiek, waarin de kwaliteiten en talenten van de doelgroep centraal staan. Door deze oprechte, stimulerende en betrokken begeleiding, krijgt talent de kans zich te ontwikkelen en te werken naar verandering.

Samen werken wij hard om misschien wel daar te komen waar jij al heel lang van droomt. We gaan op zoek naar de veranderingen die jij voor ogen hebt. Ontwikkeling is niet altijd vanzelfsprekend en soms zelfs hard werken. Wij zijn er om jou te ondersteunen in deze zoektocht naar jouw persoonlijke kwaliteiten, zodat jij kunt leren te vertrouwen op je eigen kracht. Op die manier ervaar jij de steun en houvast die nodig is om lekker in je vel te zitten en jezelf te ontwikkelen.

Door onze warme benaderingswijze, vergroten wij jouw inzicht in jezelf en dat van anderen. Wij kijken naar waar jij goed in bent en wat jij wel kunt (je kwaliteiten), maar helpen je ook zoeken naar oplossingen voor wat je wellicht nog moeilijk vindt (je valkuilen). Wij ondersteunen jou bij de uitdagingen waar je in het leven soms voor komt te staan.

Dit doen wij aan de hand van de volgende 5 levensgebieden:

1) wonen

2) gezondheid

3) financiën & administratie

4) tijdsbesteding

5) sociaal netwerk

Specificaties

Algemeen:
Diensten Jeugdzorg, Maatschappelijk werker, Psychiatrie, Verslavingszorg, Verstandelijk gehandicaptenzorg en Welzijn
Bedient Noord-Brabant

Locaties

Diensten van TMP talent zijn beschikbaar op de volgende locaties:

Boxtel
Baroniestraat 46-07
5281JG  Boxtel
 Beschrijving
0641782498
Bereikbaar: werkdagen en in het weekend

Producten en diensten

Baroniestraat 46-07
5281JG 

Boxtel

  Beschrijving
 Website
0641782498
Bereikbaar: werkdagen en in het weekend


Meer locaties