Bekijk 16 organisaties

 • Topaze B.V.

  Topaze B.V.

   Met verwijzing 

  Topaze is een aanbieder van gespecialiseerde jeugdhulpverlening.

 • Stichting Koraal

  Stichting Koraal

   Met verwijzing 

  De Hondsberg, De La Salle, Maashorst, Gastenhof en Sterk in Werk zijn onderdeel van Koraal. Koraal biedt diagnostiek, behandeling, onderwijs en arbeid(stoeleiding) bij complexe hulpvragen van jeugdigen, ouders en de omgeving.

   

 • Yes We Can Clinics

  Yes We Can Clinics

   Met verwijzing 
  Yes We Can Clinics behandelt jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Veel van de jongeren (fellows) die wij behandelen zijn op andere plekken in de zorg vastgelopen.
 • Zorgverlening PGZ

  Zorgverlening PGZ

   Met verwijzing 

  PGZ begeleidt en behandelt kinderen, jongeren en volwassenen met (een vorm van) autisme, maar ook bij bijv. stemmings– of angstklachten, AD(H)D of een lichte verstandelijke beperking.in regio Limburg en Noord-Brabant.

 • Gemeente Veldhoven

  Gemeente Veldhoven

   Met verwijzing   Zonder verwijzing 

  U doet veel zelf in het dagelijks leven. Soms helpen uw familie, vrienden en buren u daarbij. Is hun hulp niet genoeg voor u? Dan kan Gemeente Veldhoven u helpen.

 • Mutsaersstichting.

  Mutsaersstichting.

   Met verwijzing 

  De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke, mensgerichte oriëntatie. De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs.

 • Stichting Lunet zorg

  Stichting Lunet zorg

   Met verwijzing 

  "Samen werken aan een goed leven."

  Een goed leven is wat je er zelf van maakt. Op je eigen manier, passend bij jouw mogelijkheden en persoonlijke wensen. Heb je hier hulp bij nodig, kom dan eens met Lunet praten.

 • SZZ, Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid

  SZZ, Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid

   Met verwijzing 

  SZZ doet de zorginkoop, contractbeheer, administratie en verantwoording WMO, Jeugdwet en WLZ voor de aangesloten leden met een zorgboerderij. Daarnaast ondersteunt zij haar leden bij ontwikkeling kwaliteit, kennis & innovatie aanbod.

 • William Schrikker Pleegzorg

  William Schrikker Pleegzorg

   Met verwijzing 

  William Schrikker Gezinsvormen (voorheen William Schrikker Pleegzorg) biedt jeugdhulp specifiek voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking en/of een ernstige, soms terminale chronische ziekte.

 • Stichting Combinatie Jeugdzorg

  Stichting Combinatie Jeugdzorg

   Met verwijzing 

  Combinatie Jeugdzorg is specialist in jeugdhulp. Wij helpen kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. De veiligheid van het kind is daarbij onze gezamenlijke zorg. 
   

 • Stichting Sterk Huis

  Stichting Sterk Huis

   Met verwijzing 

  Sterk Huis helpt mensen in een lastige thuissituatie, door een moeilijke periode of in een dreigende situatie. We helpen mensen om veerkracht en zelfredzaamheid te ontwikkelen en een veilige toekomst voor zichzelf en hun gezin te vinden. 

   

 • Amarant

  Amarant

   Met verwijzing 

  Amarant biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg.

 • Stichting Pactum (voorheen BJ)

  Stichting Pactum (voorheen BJ)

   Met verwijzing 

  Pactum (voorheen BJ) is specialist bij complexe ontwikkel- en gedragsproblemen tot 27 jaar.

 • Reinier van Arkel

  Reinier van Arkel

   Met verwijzing 

  Bij Reinier van Arkel / Herlaarhof kunt u terecht voor hulp bij psychische en psychiatrische aandoeningen. Wij leveren de best mogelijke psychiatrische zorg,waar het kan in de eigen omgeving van onze cliënt. 

 • 't Boerderijtje BV

  't Boerderijtje BV

   Met verwijzing 

  Een tweede thuis voor kinderen met een beperking.Samen spelen, samen leren, samen groeien: dat is bij ’t Boerderijtje dagelijkse kost.