Centrum voor Jeugd en Gezin Veldhoven
Centrum voor Jeugd en Gezin Veldhoven
 Zonder verwijzing 
Locatie Veldhoven

Sterrenlaan 5, 5503BG Veldhoven

  0402584113
  Bereikbaar: werkdagen

Centrum voor Jeugd en Gezin Veldhoven

Uitgebreide omschrijving

Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs. En, waar kinderen de wereld ontdekken, ontdekken ouders en opvoeders met hen mee! Opgroeien gaat met vallen en opstaan. Net als opvoeden. Je probeert het allemaal goed te doen, maar soms weet je het gewoon even niet meer en kun je wel wat hulp of een luisterend oor gebruiken.

Voor advies over opvoeden en opgroeien ga je meestal naar familie en vrienden. De ervaringen van een bekende die hetzelfde heeft meegemaakt als jij, kunnen heel waardevol zijn. Maar soms is het ook prettig om praktische tips te lezen of wil je in vertrouwen kunnen praten met een professional.

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) vind je alle informatie die je nodig hebt. Of je nu helemaal aan het begin staat en vragen hebt over je zwangerschap, of dat je kinderen al zo groot zijn dat ze gaan werken of voor het eerst op zichzelf gaan wonen. En natuurlijk over alle fasen daar tussenin!

Het CJG is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en via de website.

Samenwerking met partners

Het CJG biedt deskundige en praktische steun bij opvoeden en opgroeien. Aan ouders, aan kinderen én aan alle andere opvoeders. Daarvoor werken binnen het CJG Veldhoven verschillende organisaties samen, onder verantwoordelijkheid van gemeente Veldhoven. Deze partners vormen het CJG Veldhoven: Lumens • GGD Brabant-ZuidOost • Zuidzorg • Cordaad • MEE Zuidoost Brabant.

Laatst bijgewerkt: 11-06-2021

Specificaties

KvK 55349005
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0402584411
Website  cjgveldhoven.nl 
Aantal werknemers
Leeftijd 0 tot 18 jaar
Specialisatie
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant en Ondersteuning op locatie
Kenmerken dagbesteding

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Veldhoven 
Sterrenlaan 5, 5503BG Veldhoven
Bereikbaar: werkdagen