Bekijk 22 organisaties

 • Point O Zorg BV

  Point O Zorg BV

   Met verwijzing 

  Verslaving komt in vele vormen voor. Wij kunnen je helpen bij het herstellen hiervan. Dat doen we op maat, want iedere verslaving is anders. En iedere persoon ook. We bieden behandeling en ondersteuning van verslaafden en hun naasten.

 • Labyrint Zorg BV

  Labyrint Zorg BV

   Met verwijzing 

  Labyrint Zorg & Werk Sint-Oedenrode ondersteunt en begeleidt cliënten van alle leeftijdscategorieën in Noord-Brabant met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek.

 • Zorgokee

  Zorgokee

   Met verwijzing 

  Zorgokee biedt gespecialiseerde individuele begeleiding, Zorg in Onderwijs en Beschermd Wonen (ambulant en 24-uurszorg) aan kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, gedrag- en/of psychiatrische problemen.

 • Stichting Jados

  Stichting Jados

   Met verwijzing 

  Jados is een landelijke organisatie die zorgt biedt in wooninitiatieven en middels ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme.

 • Zorgverlening PGZ

  Zorgverlening PGZ

   Met verwijzing 

  PGZ begeleidt en behandelt kinderen, jongeren en volwassenen met (een vorm van) autisme, maar ook bij bijv. stemmings– of angstklachten, AD(H)D of een lichte verstandelijke beperking.in regio Limburg en Noord-Brabant.

 • Zorg Dat Werkt

  Zorg Dat Werkt

   Met verwijzing 

  Wij bieden een beschermde woonvorm aan mensen met een diagnose en herstellend verslaafde.

 • Zorgboerderij De Hooiberg Bladel

  Zorgboerderij De Hooiberg Bladel

   Met verwijzing   Zonder verwijzing 

  We bieden herstelondersteunende zorg in de vorm van beschermdwonen, dagbesteding en ambulante begeleiding aan mensen die vast lopen in het leven. Vaak hebben ze hierbij psychische klachten zoals psychoses, angsten, moeite met vertrouwen etc.

 • Trend Zorg Veldhoven B.V.

  Trend Zorg Veldhoven B.V.

   Met verwijzing 

  Trend Zorg Veldhoven biedt woonbegeleiding en ambulante begeleiding aan jeugd, jong volwassenen (18+) met een gedrag- en/of ontwikkelingsstoornis aangeboden in Zorg in natura WMO en WLZ.

 • GGzE

  GGzE

   Met verwijzing   Zonder verwijzing 

  Stap voor stap op eigen benen. GGzE biedt je houvast.

 • ZorgCoöperatie Brabant U.A.

  ZorgCoöperatie Brabant U.A.

   Met verwijzing 

  ZorgCoöperatie Brabant (ZCB) is een samenwerkingsverband van kleinschalige zorgaanbieders in Zuidoost Brabant.

 • Nieuwe Eindhovense Opvang Stichting (NEOS)

  Nieuwe Eindhovense Opvang Stichting (NEOS)

   Met verwijzing   Zonder verwijzing 

  Neos biedt maatschappelijke (crisis)opvang, beschermd wonen en herstelgerichte begeleiding voor mensen die dakloos of thuisloos zijn of dreigen te worden. Het gaat om volwassenen, jongeren, gezinnen en slachtoffers van huiselijk geweld.

 • Zo-ndag

  Zo-ndag

   Met verwijzing 

  Zo'ndag is een kleinschalige zorginstelling voor Beschermd wonen, ambulante zorg en dagbesteding is samenwerking met de Maackers.

 • Participatie Huis BV

  Participatie Huis BV

   Met verwijzing 

  Participatie Huis biedt (woon)begeleiding aan (jong)volwassenen vanaf 18, die door een cognitieve beperking, psychische en/of psychiatrische problematiek ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven.

 • Novafarm-Grip BV

  Novafarm-Grip BV

   Met verwijzing 

  We zijn er voor iedereen die het even nodig heeft om los te komen uit zijn of haar omgeving en die zich weer nuttig wil voelen.
  Je bent van harte welkom bij Novafarm als je hebt te maken met verslavingsproblematiek.

 • I Am One

  I Am One

   Met verwijzing 

  Wij begeleiden mensen vanaf 18 jaar met gedrag, verslaving, psychiatrische en verstandelijke problematiek naar een toekomst met meer perspectief. Wij bieden ambulante begeleiding, dagbesteding en (beschermd) / begeleid wonen.