Bekijk 134 organisaties

 • Nicole van Kaathoven

  Nicole van Kaathoven

   Met verwijzing 
  Begeleiding voor mensen met autisme. Op basis van gelijkwaardigheid, oprechte betrokkenheid en volledig afgestemd op jou. Samen, naast elkaar en met elkaar.
 • Stichting De Hoop GGZ

  Stichting De Hoop GGZ

   Met verwijzing 

  Mensen worden bij De Hoop gezien. Wij helpen op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen.

   

 • JDstructuur

  JDstructuur

   Met verwijzing 

  Zijn de woorden, Wanorde, (Werk)stress, Information overload, Ontbreken van motivatie op u van toepassing, dan wil ik u graag adviseren/begeleiden.

  JDstructuur is specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord.

 • Voorwaarts Coaching

  Voorwaarts Coaching

   Met verwijzing 
  Voorwaarts levert coaching en begeleiding met inzet van een paard voor mensen met psychische klachten zoals angst, somberheid, faalangst, adhd, stress/burn-out klachten, rouw en opvoedproblemen.
 • Gertina, begaan met hoogbegaafdheid

  Gertina, begaan met hoogbegaafdheid

   Met verwijzing 

  Gertina biedt (hoogbegaafde) kinderen en (hoogbegaafde) volwassenen inzicht en bewustwording op de interne discussies en overtuigende belemmeringen in het hoofd.

 • Stichting Koraal

  Stichting Koraal

   Met verwijzing 

  De Hondsberg, De La Salle, Maashorst, Gastenhof en Sterk in Werk zijn onderdeel van Koraal. Koraal biedt diagnostiek, behandeling, onderwijs en arbeid(stoeleiding) bij complexe hulpvragen van jeugdigen, ouders en de omgeving.

   

 • Zuidzorg Thuiscoaching

  Zuidzorg Thuiscoaching

   Met verwijzing 

  ZuidZorg is een ervaren aanbieder van Thuiscoaching en V&V en  in Zuidoost-Brabant.

 • Expertise Bureau OKJ

  Expertise Bureau OKJ

   Met verwijzing 

  Specialistische ambulante hulpverlening; kortdurend, langdurend, intensief. WMO & Jeugdhulp. Doelgroep: ouders met psychiatrische problematiek/ psychische stoornis, preventief, zwangerschap, babytijd, schoolkind, puber, opvoeding. IMH

 • Novadic-Kentron

  Novadic-Kentron

   Met verwijzing   Zonder verwijzing 

  Novadic-Kentron, de Brabantse specialist in verslavingszorg

 • Zorgokee

  Zorgokee

   Met verwijzing 

  Zorgokee biedt gespecialiseerde individuele begeleiding, Zorg in Onderwijs en Beschermd Wonen (ambulant en 24-uurszorg) aan kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, gedrag- en/of psychiatrische problemen.

 • CarePower

  CarePower

   Met verwijzing 

  CarePower biedt ambulante begeleiding op gebied van wonen, activiteiten en werk, sociale redzaamheid, financiën en administratie. 

  We zijn een specialist in het ondersteunen en begeleiden van mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

 • Merk Hoe Sterk

  Merk Hoe Sterk

   Met verwijzing 

  Met onze organisatie bieden wij landelijk praktische en pragmatische ondersteuning aan als nazorg aan clienten met PTSS, depressie en/of burn-out na hun behandeling.

 • Zorgmed Thuiszorg

  Zorgmed Thuiszorg

   Met verwijzing 

  Zorgmed is een regionale, betrokken zorgorganisatie en biedt alle vormen van thuis- en kraamzorg en ambulante begeleiding. Wij werken in kleine teams en hebben de kennis en mogelijkheden om snel en flexibel de beste zorg op te starten.

 • Aileen Kivits Begeleiding

  Aileen Kivits Begeleiding

   Met verwijzing 

  Ik bied individuele Ambulante Begeleiding binnen de Jeugdzorg en WMO, gericht op het vergroten van het welzijn en de zelfredzaamheid van de client.

 • De Groeneweg

  De Groeneweg

   Met verwijzing 

  De Groeneweg biedt individuele ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen met autisme en ad(h)d. Wij bieden ook groeps- en online trainingen om (jong)volwassenen handvatten te bieden bij allerlei vragen op het gebied van werk en wonen.