Bekijk 232 organisaties in het sociaal domein

 • Inger Klein

  Inger Klein

   Met verwijzing 

  Praktijk voor Integratieve Kinder en Jongeren therapie. Valt onder product Vaktherapie Heeft u zorgen over uw kind en wilt u dat uw kind zich weer beter voelt?

 • Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant

  Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant

   Zonder verwijzing 

  Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant brengt lotgenoten bij elkaar. In een zelfhulpgroep kun je in alle openheid je verhaal vertellen en luisteren naar de ervaringen van anderen. Het is fijn om te merken dat je niet de enige bent.

 • Nicole van Kaathoven

  Nicole van Kaathoven

   Met verwijzing 
  Begeleiding voor mensen met autisme. Op basis van gelijkwaardigheid, oprechte betrokkenheid en volledig afgestemd op jou. Samen, naast elkaar en met elkaar.
 • SWOVE

  SWOVE

   Zonder verwijzing 

  SWOVE draagt  bij aan het versterken van de zelfredzaamheid en zelfregie van zelfstandig wonende ouderen en mantelzorgers. Met praktische diensten zoals Cliëntondersteuning, Maaltijdvoorziening, Veldhopper en Vrijwilliger Ter Zijde e.a.

 • Point O Zorg BV

  Point O Zorg BV

   Met verwijzing 

  Verslaving komt in vele vormen voor. Wij kunnen je helpen bij het herstellen hiervan. Dat doen we op maat, want iedere verslaving is anders. En iedere persoon ook. We bieden behandeling en ondersteuning van verslaafden en hun naasten.

 • Stichting De Hoop GGZ

  Stichting De Hoop GGZ

   Met verwijzing 

  Mensen worden bij De Hoop gezien. Wij helpen op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen.

   

 • JDstructuur

  JDstructuur

   Met verwijzing 

  Zijn de woorden, Wanorde, (Werk)stress, Information overload, Ontbreken van motivatie op u van toepassing, dan wil ik u graag adviseren/begeleiden.

  JDstructuur is specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord.

 • Alzheimer Nederland Zuid-Oost Brabant

  Alzheimer Nederland Zuid-Oost Brabant

   Zonder verwijzing 

  De Afdeling Zuidoost-Brabant van de landelijke vereniging Alzheimer Nederland organiseert verschillende activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en wijst de weg naar hulp in uw omgeving.

 • Praktijk Flink!

  Praktijk Flink!

   Met verwijzing 

  Praktijk Flink! is een praktijk voor gezins en relatietherapie, bestaande uit 2 systeem therapeuten. Wij werken met de cliënten aan relatieherstel, dit kan zijn de relatie tussen partners, ouders  en kind.

 • Voorwaarts Coaching

  Voorwaarts Coaching

   Met verwijzing 
  Voorwaarts levert coaching en begeleiding met inzet van een paard voor mensen met psychische klachten zoals angst, somberheid, faalangst, adhd, stress/burn-out klachten, rouw en opvoedproblemen.
 • Labyrint Zorg BV

  Labyrint Zorg BV

   Met verwijzing 

  Labyrint Zorg & Werk Sint-Oedenrode ondersteunt en begeleidt cliënten van alle leeftijdscategorieën in Noord-Brabant met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek.

 • Carrousel

  Carrousel

   Zonder verwijzing 
  Vrijetijds- en vormingsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Topaze B.V.

  Topaze B.V.

   Met verwijzing 

  Topaze is een aanbieder van gespecialiseerde jeugdhulpverlening.

 • Langer Thuis Kompas

  Langer Thuis Kompas

   Zonder verwijzing 

  Het Langer Thuis Kompas is een online website waar al het aanbod van diensten en producten in de regio Groot Eindhoven samenkomt. Op deze manier worden ouderen en hun mantelzorgers, maar ook (zorg)professionals, ondersteund.

 • Apanta GGz

  Apanta GGz

   Met verwijzing 
  Apanta is een erkende ggz-instelling in Veldhoven die werkt vanuit de ambitie het ‘anders’ te willen doen. We werken met een persoonsgerichte aanpak aan zorg die er werkelijk toe doet voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.