Zelfhulpgroep ouders van kinderen met verslavingsproblemen
Locatie(s):
Eindhoven en Helmond bekijk op kaart

Zelfhulpgroep ouders van kinderen met verslavingsproblemen

Bij lotgenoten vind je herkenning, erkenning en steun. Je staat niet alleen. Of zoals een van de ouders het verwoordde; eindelijk iemand die me begrijpt, me niet meteen veroordeelt en aanvoelt hoe moeilijk het voor ouders is. Deze groep is voor ouders die een kind hebben met verslavingsproblemen. De zelfhulpgroep wordt begeleid door 2 ouders van verslaafde kinderen die hiervoor een training hebben gevolgd. U kunt gratis deel nemen en uw anonimiteit wordt gewaarborgd. Er zijn twee groepen. Een groep komt samen in Bakel en de andere groep komt samen in Helmond. Kijk voor meer informatie en deelname op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Sociale contacten en Verslaving
Soort aanpak Ontmoeten
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep ouders van kinderen met verslavingsproblemen? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen

Helmond
Molenstraat 74A
5701KH  Helmond
 Beschrijving
0492 476062
Bereikbaar: werkdagen