Zelfhulpgroep Narcotics Anonymous (N.A.) Eindhoven
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep Narcotics Anonymous (N.A.) Eindhoven

De zelfhulp groep N.A. is gericht op mensen die willen stoppen met drugsgebruik. Zij willen wij graag samen onze ervaringen delen met lotgenoten tijdens de wekelijkse bijeenkomsten, stoppen met drugs en leren hoe men een clean leven leidt door te luisteren naar andere herstellende verslaafden. De Zelfhulpgroep N.A. is er voor iedereen die met deze problematiek geconfronteerd wordt. Het bevorderen van onderliggende contacten en het stimuleren van groepsleden staat centraal. De groepen komen meerdere keren per week samen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Een van deze groepen is een jongerengroep. In ons gebouw in Eindhoven en op 2 andere locaties. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Inkomen, administratie en schulden, Lichamelijke gezondheid, Meedoen in Eindhoven, Sociale contacten en Verslaving
Soort aanpak Advies en voorlichting, Begeleiding in groep, Ervaringsdeskundigheid, Ontmoeten en Structuur bieden
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Specialisme Verslavingsproblematiek (alcohol) en Verslavingsproblematiek (drugs)
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep Narcotics Anonymous (N.A.) Eindhoven? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen