Zelfhulpgroep Mantelzorgers van mensen met dementie
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep Mantelzorgers van mensen met dementie

Wilt u graag mensen ontmoeten die, net als u, zorgen voor iemand die dementie heeft? Samen een kopje koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Of gewoon even uw hart luchten?
Dan is deelname aan een zelfhulpgroep wellicht iets voor u. Het verzorgen van een zieke naaste en daarmee omgaan kan veel aandacht en energie vragen. U komt vaak niet aan uzelf toe.
Het kan lastig zijn om hierover te praten met mensen in uw omgeving. Sommigen begrijpen misschien niet wat u daadwerkelijk bedoelt, of u wilt er liever niet over praten omdat u hen niet tot last wilt zijn. Het kan echter erg opluchten om uw zorgen en gevoelens te delen, ervaringen uit te wisselen en tips te krijgen en geven. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden.

Voor mantelzorgers van mensen met dementie

De groep komt bij elkaar op:
- iedere vierde donderdag van de maand van 15.00 tot 16.30 uur

We komen samen in Wijkgebouw De Ruchte in Someren.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Lichamelijke gezondheid en Relaties en Sociaal netwerk
Verwijzing Vrij toegankelijk
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep Mantelzorgers van mensen met dementie? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen