Zelfhulpgroep HSP en ik - Hoog sensitieve mensen
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep HSP en ik - Hoog sensitieve mensen

Deze zelfhulp groep wil Samen werken met lotgenoten, acceptatie van jezelf en anderen leren wennen aan jou. Door met elkaar ervaringen en kennis uit te wisselen ontstaan handvatten waarmee aan jezelf en anderen duidelijk gemaakt kan worden wat hoog sensitief zijn precies betekent / inhoudt. Het is goed zoals je bent, maar je wil ook samen kunnen leven met de mensen om je heen. Erkenningsgroep ‘ HSP en ik ‘ is een zelfhulpgroep op aanmelding die begeleid wordt door lotgenoten / zelfhulpdeskundigen. Maar liefst ± 20 procent van de mensen in Nederland zijn hoogsensitief. Zij worden met hun aangeboren hooggevoeligheid vaak als lastig ervaren door hun omgeving. Veel gehoorde opmerkingen zijn dan ook: ‘stel je niet aan’ of ‘die heeft ook altijd wat’. De omgeving heeft meestal weinig kennis over hoogsensitiviteit. Samen mogen we dan ook leren hier beter mee om te gaan. De groep komt samen in Eindhoven.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Geestelijke gezondheid, Lichamelijke gezondheid, Psychische ondersteuning en Sociale contacten
Soort aanpak Begeleiding in groep, Ervaringsdeskundigheid en Ontmoeten
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep HSP en ik - Hoog sensitieve mensen? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen