Zelfhulpgroep Borderline
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep Borderline

De groep is er om ervaringen uit te wisselen over hoe we omgaan met ons leven. Waar we tegen aan lopen, hoe we onze energie in kunnen zetten of verliezen. Een luisterend oor bieden, humor in het leven brengen en kijken of je beperkingen en mogelijkheden ook zo zijn zoals je ze ervaart. Door te luisteren en te vertellen krijg je weer kracht en ruimte, zo kun je je eigen “ruggensteun” creëren. De groep is voor mannen en vrouwen met borderline problematiek die na(ast) hun behandeling behoefte hebben aan contact met lotgenoten. De groep komt eens in de drie weken op maandagavond samen in Eindhoven. Deelname is mogelijk na aanmelding en contact met de contactpersoon van de groep. Na een kennismakingsgesprek is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de groep. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Geestelijke gezondheid, Psychische ondersteuning en Sociale contacten
Soort aanpak Ervaringsdeskundigheid en Ontmoeten
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Leeftijd Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep Borderline? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen