Zelfhulpgroep Angst
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep Angst

De zelfhulpgroep angst is voor mensen die last hebben van angst– of paniekklachten. Paniekaanvallen zijn een uiting van intense angst die meestal plotseling beginnen. Lichamelijke sensaties die daar vaak bij komen kijken zijn: trillen, zweten, pijn/druk op de borst, hartkloppingen en hyperventilatie. Bij een paniekaanval zijn mensen vaak bang om flauw te vallen of dood te gaan. Tijdens de bijeenkomsten praten we over onze ervaringen met de angst- en/of paniek. Door deze verhalen te delen ontstaat een gevoel van herkenning, waardoor je je gesteund voelt. Ook delen we tips en tricks, hoe om te gaan met de paniek en/of angst. We doen samen oefeningen die ons helpen beter om te leren gaan met onze klachten. Om zo een betere kwaliteit van leven te krijgen en lekkerder in je vel te zitten. De groep komt samen in Eindhoven. Deelname is mogelijk na aanmelding en contact met de contactpersoon van de groep.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Geestelijke gezondheid, Psychische ondersteuning en Sociale contacten
Soort aanpak Ervaringsdeskundigheid, Ontmoeten, Structuur bieden en Training
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep Angst? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen