Zelfhulpgroep Adult Children Of Alcoholics (ACA)
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep Adult Children Of Alcoholics (ACA)

De groep ACA is voor volwassen kinderen van alcoholverslaafden. Verslaving wordt ook wel eens een gezinsziekte genoemd. Verslaving beïnvloedt namelijk het hele gezin en het vraagt van de niet-verslaafde gezinsleden veel aanpassing. Ouders die problemen hebben met alcohol, drugs en/of gokken, beseffen vaak niet volledig hoeveel invloed dit heeft op het gezin. Je kunt daarom bij lotgenoten herkenning, erkenning en steun vinden. Je staat niet alleen. De ACA heeft 2 groepen, het zijn open groepen, dus je kunt zonder aanmelding gelijk aansluiten. Deelname is gratis. De ene groep komt samen op dinsdag avond op onze locatie in Eindhoven. De tweede groep komt samen op zaterdag ochtend op een andere locatie in Eindhoven. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Opvoeden en onderwijs en Verslaving
Soort aanpak Advies en voorlichting, Ervaringsdeskundigheid en Ontmoeten
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Specialisme Verslavingsproblematiek (alcohol)
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep Adult Children Of Alcoholics (ACA)? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen