Educatief programma LOEK@TALENT (vrijwilligersproject)
Locatie(s):
Veldhoven bekijk op kaart

Educatief programma LOEK@TALENT (vrijwilligersproject)

Stichting LOEK@YOU vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren mee kunnen doen in de maatschappij en dat talenten en kwaliteiten worden versterkt. Met de educatieve activiteiten van LOEK@TALENT kan iedereen zijn of haar talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Plezier en ‘samen doen’ vinden wij ook belangrijk.


Voor wie zijn de educatieve activiteiten bedoeld?
De educatieve activiteiten zijn er voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar met een (redelijk) normale en hoge begaafdheid. De kinderen en jongeren die deelnemen kunnen moeilijker mee doen in de maatschappij. Soms is dit tijdelijk en soms is dit blijvend van aard. Te denken valt aan kinderen en jongeren met autisme, ADHD, hoogbegaafdheid, hechtingsproblematiek, MCDD, TOS, een hoge prikkelgevoeligheid, kinderen die extra aandacht behoeven omdat het even niet goed gaat, zoals: buikpijn bij het aangaan van nieuwe activiteiten of zenuwen bij het ontmoeten van nieuwe kinderen en jongeren.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Stichting LOEK@YOU begeleidt vanuit het natuurlijk leren, zonder druk, meedoen mag maar hoeft niet. Plezier en leren vanuit talenten staat voorop.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Beeldhouwen, Dagbesteding / tijdsbesteding, Dans, Dieren, Geestelijke gezondheid, Houtbewerking, ICT/computers, Keramiek, Knutselen, Lichamelijke gezondheid, Muziek, Opvang, Relaties en Sociaal netwerk, Schilderen/tekenen, Scholing en Spelletjes
Verwijzing Vrij toegankelijk
Specialisme AD(H)D, Agressie, Angststoornis, Autisme, Burn-out, Chronische beperking, Depressie, Eetstoornis, Hechtingsproblematiek, Hoog gevoeligheid, Lichamelijke aandoeningen, Motorische beperking, Opvoedingsproblematiek, PTSS, Paniekstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, School / schoolgang, Stemmingsstoornis, Stress, Trauma / ingrijpende levensgebeurtenissen en Zintuiglijke beperking
Doelgroep:
Taal Engels en Nederlands
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Ondersteuning op locatie:

  • Dagbehandeling/dagbesteding

Rustgelegenheid op locatie:

  • Ja

Locatie ondersteuning:

  • Ondersteuning op locatie

Openingstijden locatie:

  • Tijdens kantoortijden
  • Zaterdag
Gemeenten Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Educatief programma LOEK@TALENT (vrijwilligersproject)? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Veldhoven
Heuvelstraat 60 Veldhoven 23
5502AE  Veldhoven
 Beschrijving
040 3046797
Bereikbaar: werkdagen

Stichting loek@you

Stichting LOEK@YOU ontwikkelt en begeleidt diverse projecten gericht op participatie voor kinderen, jongeren en volwassenen én biedt zorg gericht op uitval in het onderwijs en...

Bedrijfsprofiel