Schulddienstverlening
Gemeente Veldhoven
 Zonder verwijzing 
Locatie
Veldhoven

Gemeente Veldhoven

U doet veel zelf in het dagelijks leven. Soms helpen uw familie, vrienden en buren u daarbij. Is hun hulp niet genoeg voor u? Dan kan Gemeente Veldhoven u helpen.

Bedrijfsprofiel

Schulddienstverlening

Uitgebreide omschrijving

Maakt u zich zorgen over uw financiën? Heeft u moeite met het betalen van uw rekeningen? De gemeente helpt u graag. Samen zoeken we naar een blijvende oplossing voor uw financiële zorgen.

Hoe kan de gemeente helpen?

In overleg met u plannen we een informatiegesprek in. Dit kan bijvoorbeeld ook op dinsdagavond (tot 19:00 uur). Tijdens dit gesprek kunt u uw situatie uitleggen. Samen brengen we uw financiële situatie in kaart. Heeft u betalingsproblemen en/of schulden? Dan kan de gemeente u op verschillende manieren helpen. Denk aan een schuldregeling, budgetcoaching en het beheren van uw financiën via budgetbeheer. Op www.veldhoven.nl/schulden leest u hier meer over. En wat u zelf kunt doen om uw financiën op orde te krijgen.

Wilt u een informatiegesprek aanvragen?

Neem dan contact op met de gemeente Veldhoven en vraag naar Schulddienstverlening. U kunt onze medewerkers van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereiken via telefoonnummer 14 040 of via e-mail: schulddienstverlening@veldhoven.nl.

Laatst bijgewerkt: 28-07-2021

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Gemeentehuis Meiveld 1, 5501KA Veldhoven
Leefdomeinen Financiën en Juridische zaken
Leeftijd 18 tot 27 jaar, 28 tot 65 jaar en 65 jaar en ouder
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Veldhoven 
 Hoofdvestiging
Gemeentehuis
Meiveld 1, 5501KA Veldhoven
Bereikbaar: werkdagen