Cliëntprofiel Stabiliteit en behoud Enkelvoudig complex of meervoudig (en meervoudig complex)
Productcode:
10102
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Cliëntprofiel Stabiliteit en behoud Enkelvoudig complex of meervoudig (en meervoudig complex)

Mijn stijl van begeleiding is toegespitst op Herstel, Eigen regie en Zelfredzaamheid.

Voor sommige mensen waar ik bij werk ben ik hun personal coach, hun buddy, woonbegeleider, zaakwaarnemer of ondersteuner. Ik probeer samen met hen te kijken wat ze nodig hebben in de begeleiding. De dingen die iemand nog wel aan kan, moet je koesteren. Samen kijken naar iemands mogelijkheden.

Wat ik voor je doen?

Ik help je bij de dagelijkse gang van zaken om het leven weer op te pakken zodat je weer deel kunt deelnemen aan de maatschappij. Ik werk gewoon bij je thuis of op locatie. Soms werk ik samen met mijn honden King(Welsh Corgi) en Beertje(Hollandse Herder). Als je het fijn vindt om te wandelen en je houdt van honden dan gaan ze graag mee. King en Beertje nemen je mee naar buiten en laten je lachen en even de sores vergeten.

King heeft ook een stikker, namelijk OBD, Obsessieve Bal Disfunctie. Helemaal gek op ballen. Als je er één gooit dan ben je vriend(in) voor het leven. Ook Beertje heeft OBD. Dus dubbele fun!

Maar ik neem je ook mee naar je hobby's, sport en als je niet weet wat die zijn, dan ontdekken we ze samen.

Je administratie ordenen, mee naar de huisarts of ziekenhuis, je coachen bij alle dagelijkse bezigheden, dat is waar ik goed in ben. Maar vooral je als mens zien en niet iemand met een stikker, wat de maatschappij zo graag doet.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Kenmerkend: Vaak hulp, toezicht en sturing. Er zijn meerdere contactmomenten per week. Het accent ligt op praktische ondersteuning en begeleiding en helpen bij dagelijkse taken. De begeleiding betreft het stutten en steunen van de leefeenheid/huishouden. De begeleiding is niet perse gericht op gedragsverandering maar wel op het stimuleren van probleemoplossend vermogen door intensieve ondersteuning. De begeleiding is niet primair gericht op het voorzien van een zinvolle dagbesteding, maar kan hier wel aan bijdragen. Begeleiding is individueel.


Met indicatie 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Financiën, Geestelijke gezondheid, Psychische ondersteuning, Relaties en Sociaal netwerk, Verslaving en Wonen
Soort aanpak Begeleiding en Structuur bieden
Soort aanbod Met verwijzing
Verwijzing Met indicatie
Intensiteit Zwaar
Specialisme AD(H)D, Agressie, Angststoornis, Autisme, Burn-out, Chronische beperking, Depressie, Hechtingsproblematiek, Hoog gevoeligheid, NAH (niet aangeboren hersenletsel), PTSS, Paniekstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, Psychiatrische stoornis + verslaving, Psychiatrische stoornis + verstandelijke beperking, Psychose, Psychosomatisch, Psychotisch, Stemmingsstoornis, Stress, Systeemproblematiek, Trauma / ingrijpende levensgebeurtenissen, Verslavingsproblematiek (alcohol), Verslavingsproblematiek (drugs), Verslavingsproblematiek (gamen) en Zelfstandig wonen
Doelgroep:
Leeftijd Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Taal Engels en Nederlands
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Locatie ondersteuning:

  • Thuis - ambulant

Werktijden ambulant begeleiders:

  • Tijdens kantoortijden
Gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden en Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Cliëntprofiel Stabiliteit en behoud Enkelvoudig complex of meervoudig (en meervoudig complex)? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Hurksestraat 29-51
5652AH  Eindhoven
 Beschrijving
0681919532
Bereikbaar: werkdagen

Mark Jager Coaching VOF

Via coaching thuis kunt u met een psychiatrische achtergrond ook thuis blijven wonen. Ik begeleid mensen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. Samen kijken we op alle...

Bedrijfsprofiel