Jeugdmaatschappelijk Werk
Lumens
 Zonder verwijzing 
Locatie
Veldhoven

Lumens

Met elkaar bouwen we aan een sociaal veerkrachtige samenleving. Samen met partners in onderwijs, bedrijfsleven, gemeenten, zorg en het sociale domein zorgen wij ervoor voor dat iedereen in Eindhoven en haar 21 regiogemeenten mee kan doen.

Bedrijfsprofiel

Jeugdmaatschappelijk Werk

Uitgebreide omschrijving

Jeugd Maatschappelijk werk is er voor alle jeugdigen in een gemeente. Zij helpen kinderen, jongeren en hun ouders wanneer het even niet zo lekker loopt, thuis en op school.

Wat doet Jeugdmaatschappelijk Werk?

Wanneer je problemen hebt op school, thuis of met vrienden, kun je contact met ons opnemen. Aan de hand van jouw verhaal bepalen we samen wat er nodig is om je situatie te verbeteren. Soms zijn een paar gesprekken al genoeg om een oplossing te vinden. Maar ook als er meer nodig is, zijn we er voor jou. In verschillende gemeenten werken we samen met andere organisaties binnen een sociaal team. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Jeugdmaatschappelijk werk op school

Onze jeugdmaatschappelijk werkers zijn vaak verbonden aan een school. Je kunt altijd een vraag stellen of een afspraak maken. Dat kan op school of op een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Ook leerkrachten of zorgprofessionals kunnen bij hen terecht.

Trainingen

Verder worden heel het jaar door trainingen geven aan jongeren. Bijvoorbeeld op het gebied van assertiviteit, omgaan met emoties en plezierig naar school gaan. Op https://www.lumenswerkt.nl/aanbod-concepten/#trainingen vind je een overzicht van alle trainingen. Of kijk hier op Steunwijzer bij Lumens trainingen voor jeugd.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Contact

Je kunt contact opnemen via de jeugd- en school maatschappelijk werker op jouw school. Via het algemene nummer 040 – 219 33 00. Of mail naar aanmeldingenveldhoven@lumenswerkt.nl 

Laatst bijgewerkt: 15-06-2021

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Lumens Veldhoven - MFA Midden Sterrenlaan 5, 5503BG Veldhoven
Leefdomeinen Opgroeien en opvoeden, Sociale relaties, Vrije tijd en dagbesteding en Leren en ontwikkeling
Leeftijd 0 tot 18 jaar
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie, Thuis/ambulant en Online hulp/voorlichting

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Veldhoven 
 Nevenvestiging
Lumens Veldhoven - MFA Midden
Sterrenlaan 5, 5503BG Veldhoven
Bereikbaar: werkdagen