Vrijwilligerswerk Veldhoven
Locatie(s):
Veldhoven bekijk op kaart

Vrijwilligerswerk Veldhoven

Vrijwilligerswerk

“Vrijwilligerswerk, de gemeenschap draait er op”, dat hoor je vaak. Vrijwilligerswerk kan je daarnaast ook een mooie kans geven jezelf te ontwikkelen of anderen te leren kennen. Door het doen van vrijwilligerswerk kun je dicht bij huis een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Praktische ondersteuning

Met praktische ondersteuning helpt Cordaad Welzijn je verder in situaties waarin je zelf geen oplossing voorhanden hebt. Bijvoorbeeld omdat hulpverlenende instanties je (nog) niet kunnen helpen. De praktische ondersteuning vult -waar mogelijk- gaten op die er zijn binnen het bestaande aanbod van gezondheidszorg en welzijn. Men kan hierbij denken aan het hebben van een (taal)maatje, klusjesman, boodschappenhulp, chauffeur, computerhulp of tuinman.

Mantelzorgers

Zorg je voor een ander? Zorg ook voor jezelf! Mantelzorg overkomt je. Mantelzorg is geen baan waar je naar solliciteert. Je rolt erin omdat jouw kind gehandicapt blijkt te zijn, omdat jouw partner chronisch ziek wordt of omdat jouw buurvrouw slecht ter been raakt. Soms blijft het werk beperkt tot een paar uurtjes per week, soms wordt het een dagtaak. Maar altijd betekent mantelzorg dat je je van een ding voortdurend bewust bent: iemand die me nabij is, rekent op mijn steun. Zorg echter ook voor jezelf! Cordaad Welzijn kan je hierbij helpen.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Financiën, Relaties en Sociaal netwerk, Scholing en Wonen
Verwijzing Vrij toegankelijk
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Locatie ondersteuning:

  • Thuis - ambulant
  • Ondersteuning op locatie
Gemeenten Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Vrijwilligerswerk Veldhoven? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Veldhoven
Sterrenlaan 5
5503BG  Veldhoven
 Beschrijving
040 253 3443
Bereikbaar: werkdagen

Cordaad Welzijn

Brede Welzijnsinstelling. U kunt bij ons terecht voor jongerenwerk, vrijwilligerswerk, maatjes, praktische ondersteuning, wijk en buurtwerk en vluchtelingenwerk

Bedrijfsprofiel