Maatwerkvoorziening Verandering en Groei
Productcode:
10106
Locatie(s):
Geldrop bekijk op kaart

Maatwerkvoorziening Verandering en Groei

Stabiliteit en behoud Verandering en groei Individuele begeleiding thuis.

CarePower is specialist op het gebied van begeleiden van mensen met persoonlijkheidsproblematieken, zoals borderline- persoonlijkheidsstoornis, stoornissen binnen het Autistisch Spectrum en AD(H)D. Dit speciaal voor mensen die tussen wal en schip dreigen te vallen, door de regels en procedures waar veel zorginstellingen aan gebonden wordt deze groep mensen als ongemotiveerd bestempeld, terwijl onze ervaring leert dat mensen vaak niet weten hoe ze hulp moeten vragen. CarePower begeleidt vanuit de vraag van de cliënt, oplossingsgericht. Dit door de competenties van cliënten te vergroten, waardoor zij uiteindelijk meer zelfredzaam zijn.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Werkwijze

Begeleiding en hulp wordt bereikbaar gemaakt door het begeleiden in de thuissituatie. CarePower biedt individuele ambulante begeleiding op het gebied van wonen, werken, daginvulling, sociale redzaamheid, financiën en administratie. Wij hebben vaak nauw contact met andere zorgverleners, zoals bijvoorbeeld GGZ Eindhoven, GGZ Helmond, Novadic Kentron en de gemeenten. Ook heeft CarePower een divers aanbod in leefstijltrainingen, zoals individuele assertiviteitstraining en een training ‘ontdek jezelf’.

CarePower werkt outreachend, voor de groep mensen die de weg niet kan vinden tussen alle hulpverleningsinstanties. De begeleiding kenmerkt zich door de creativiteit en openheid, waarmee cliënten steeds een nieuwe kans kunnen aanvang van de hulpverlening wordt er een zorgplananalyse gemaakt, samen met de cliënt. Hierin staan doelen beschreven die de cliënt wil behalen, op verschillende leefgebieden. Elk halfjaar wordt deze geëvalueerd.


Met indicatie 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Geestelijke gezondheid, Relaties en Sociaal netwerk en Verslaving
Verwijzing Met indicatie
Specialisme AD(H)D, Agressie, Angststoornis, Chronische beperking, Depressie, Hechtingsproblematiek, Hoog gevoeligheid, NAH (niet aangeboren hersenletsel), PTSS, Paniekstoornis, Persoonlijkheidsstoornis, Psychiatrische stoornis + verslaving, Psychotisch, Stemmingsstoornis, Systeemproblematiek, Verslavingsproblematiek (alcohol), Verslavingsproblematiek (drugs) en Verslavingsproblematiek (gamen)
Doelgroep:
Taal Nederlands
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Werktijden ambulant begeleiders:

  • Tijdens kantoortijden

Locatie ondersteuning:

  • Thuis - ambulant
  • Ondersteuning op locatie
Gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden en Veldhoven

Locaties

Wil je informatie van de dienst Maatwerkvoorziening Verandering en Groei? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Geldrop
Molenstraat 17
5664HV  Geldrop
 Beschrijving
0402869760
Bereikbaar: werkdagen

CarePower

CarePower biedt ambulante begeleiding op gebied van wonen, activiteiten en werk, sociale redzaamheid, financiën en administratie. Wij bieden begeleiding aan mensen met...

Bedrijfsprofiel