Vergelijk 50 organisaties

Steunwijzer brengt het aanbod van ondersteuning en zorg in de gemeente waar je woont overzichtelijk in beeld. Met Steunwijzer ga je op zoek naar passende ondersteuning voor jezelf, iemand in je omgeving of een cliënt. Het aanbod kan ook nog eens met elkaar vergeleken worden. Nog niet alle diensten, producten en organisaties staan op de website. Deze worden stapsgewijs ingevoerd.

 • Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ)						in Veldhoven

  Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) in Veldhoven

  Met indicatie 

  SZZ doet de zorginkoop, contractbeheer, administratie en verantwoording WMO, Jeugdwet en WLZ voor de aangesloten leden met een zorgboerderij. Daarnaast ondersteunt zij haar leden bij ontwikkeling kwaliteit, kennis & innovatie aanbod.

  Productcodes:
  10101 en 45J20
  Vestigingen:
  16
 • Stichting loek@you						in Veldhoven

  Stichting loek@you in Veldhoven

  Vrij toegankelijk

  Stichting LOEK@YOU ontwikkelt en begeleidt diverse projecten gericht op participatie voor kinderen, jongeren en volwassenen én biedt zorg gericht op uitval in het onderwijs en thuiszitters.

  Vestigingen:
  1
 • Dagbesteding De Taag						in Veldhoven

  Dagbesteding De Taag in Veldhoven

  Met indicatie 

  Dagbesteding De Taag is een kleinschalige, unieke en eigentijdse dagbesteding voor kwetsbare ouderen uit Veldhoven. De Taag is gespecialiseerd in ouderen met een beginnende dementie. De Taag bied een tweede thuis voor ouderen in Veldhoven.

  Productcodes:
  10109
  Vestigingen:
  1
 • SDO						in Veldhoven

  SDO in Veldhoven

  SDO is een gemengde korfbalvereniging in Veldhoven, waar zowel prestatie als gezelligheid hoog in het vaandel staan. Zowel voor actieve sporters als het vrijwillige kader heeft SDO veel te bieden.

  Vestigingen:
  1
 • Cordaad Welzijn						in Veldhoven

  Cordaad Welzijn in Veldhoven

  Vrij toegankelijk

  Brede Welzijnsinstelling. U kunt bij ons terecht voor jongerenwerk, vrijwilligerswerk, maatjes, praktische ondersteuning, wijk en buurtwerk en vluchtelingenwerk

  Vestigingen:
  2
 • Dagbesteding koffietijd						in Veldhoven

  Dagbesteding koffietijd in Veldhoven

  Met indicatie 

  Dagbesteding Koffietijd is een kleinschalige dagbesteding waar cliënten terecht kunnen die een vorm van dementie hebben. Of voor ouderen die in een sociaal isolement verkeren.

  Productcodes:
  10109
  Vestigingen:
  1
 • Actief Zorg						in Eindhoven

  Actief Zorg in Eindhoven

  Met indicatie 

  Als u op zoek bent naar thuiszorg voor uzelf of één van uw naasten bent u bij Actief Zorg aan het juiste adres. Thuiszorg is maatwerk. Persoonlijk, dichtbij en samen, zijn hierbij onze uitgangspunten.

  Productcodes:
  01A06 HH3 en 10101
  Vestigingen:
  7
 • Active4you						in Eindhoven

  Active4you in Eindhoven

  Met indicatie 

  Active4you biedt gespecialiseerde individuele, diverse groepsbegeleidingen en logeeropvang aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in situaties waarbij er sprake is van gedrags-, ontwikkelings- en/of opvoedingsproblematiek.

  Productcodes:
  43J11, 50J08, 50J11, 42A03 en 10105
  Vestigingen:
  5
 • Oktober						in Eersel

  Oktober in Eersel

  Met indicatie 

  Oktober is een organisatie met zeven woonzorgcentra, een zorgboerderij en Thuiszorg en Welzijnsdiensten in De Kempen, Veldhoven, Eindhoven en Waalre.

  Productcodes:
  10108 en 01A04 HH1
  Vestigingen:
  5
 • Regionaal Autisme Centrum						in Eersel

  Regionaal Autisme Centrum in Eersel

  Met indicatie 

  Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met autisme. We ondersteunen mensen met autisme van alle leeftijden, in al hun levensfasen, op alle levensgebieden, daar waar en wanneer het nodig is.

  Productcodes:
  10A60
  Vestigingen:
  4
 • Jan Arends bv						in Eindhoven

  Jan Arends bv in Eindhoven

  Met indicatie  Met verwijzing 

  Ben je de grip op je leven kwijt? Bij Jan Arends helpen we je graag verder. We geven begeleiding, training en opvang bij het dagelijks leven. En we doen we er alles aan om je te helpen de toekomst vol vertrouwen in te gaan: samen met jou!

  Productcodes:
  10101
  Vestigingen:
  2
 • impegno						in Eindhoven

  impegno in Eindhoven

  Met indicatie 

  Impegno biedt tijdelijke zorg aan mensen en gezinnen met flinke psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. We zijn laagdrempelig en we werken ambulant.

  Productcodes:
  10104, 10105, 10106, 10103, 10102...
  Vestigingen:
  2
 • Action Kids B.V.						in Best

  Action Kids B.V. in Best

  Met indicatie 

  Action Kids is een HKZ gecertificeerde zorgorganisatie en biedt diverse begeleidings mogelijkheden: * Begeleiding groep * Individuele begeleiding * Kortdurend verblijf

  Productcodes:
  43J11 en 50J07
  Vestigingen:
  2
 • De Eburon						in Bergeijk

  De Eburon in Bergeijk

  Met indicatie 

  De Eburon biedt intensieve begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische en / of lichtverstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek in de vorm van beschermd wonen, dagbesteding.

  Productcodes:
  10105
  Vestigingen:
  2
 • Buro MAKS						in Breda

  Buro MAKS in Breda

  MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland.

  Vestigingen:
  2